Contact

Neem contact met ons op of kom bij ons langs in Groenlo.

Over iFixPoint

Wij zijn jouw onafhankelijke telefoonwinkel en servicepoint in de Achterhoek – Groenlo. Bij iFixPoint zijn we objectief, vakkundig en hebben verstand van (telefonie)zaken.
Mobiele apparaten spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven, dat begrijpen wij als geen ander. De klant en zijn of haar behoeftes staan bij ons centraal; we zetten dan ook graag die extra stap.
Met onze reparatiediensten, assortiment aan smartphones en accessoires, diverse verzekeringen en persoonlijke service, zorgen we dat jij bellend of typend en met een gerust hart de deur uitgaat.


Nu ook via Whatsapp bereikbaar


Kom gerust bij ons langs

iFixPoint Groenlo
Beltrumsestraat 57
7141 AK Groenlo
info@ifixpoint.nl


Heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op 2 maart verhuist iFixpoint Telecom naar een nieuwe locatie, te weten ’t Boske 11 in Aalten. U kunt uiteraard met uw telefoons, tablets en computers bij ons terecht.

Voortaan zijn wij op werkdagen aanwezig tussen 13 en 17 uur of op eventueel op afspraak.

Ik heb besloten om mijn passie voor de sportschool ( daarover later meer ) te combineren met de telecom winkel vanaf één locatie. De nieuwe locatie bevindt zich daarom in het gebouw van Rob’s Sports in Aalten.

Wij hopen u als trouwe of nieuwe klant natuurlijk te verwelkomen voor onze reparatiediensten, passende abonnementen of aanschaf van nieuwe of refurbished telefoons.