Abonnementen

Nieuw mobiel abonnement nodig? Laat je adviseren door iFixPoint - jouw onafhankelijke telefoniewinkel in de Achterhoek – en kies aan abonnement dat bij je past.

  • Snelle en persoonlijke service
  • Onafhankelijk telefonie advies
  • Zakelijke, particulier en sim only
  • Breed assortiment toestellen

Abonnement afsluiten of advies nodig? Bij iFixPoint helpen we je graag!

Sim only abonnement afsluiten
Voordelig bellen met een sim only abonnement? Een abonnement afsluiten zonder BKR registratie? Bij iFixPoint vergelijken we verschillende sim only abonnementen en helpen je een sim-only abonnement te kiezen dat bij jouw belgedrag en internetverbruik past.

Zakelijke telefonie abonnementen
Wil je een zakelijke mobiel abonnement afsluiten? Ben je op zoek naar een zakelijke telefonie oplossing voor jouw onderneming? Bij iFixPoint in de Achterhoek adviseren we je graag op het gebied van zakelijke telefonieoplossing. We geven je onafhankelijk advies en bieden je verschillende flexibele zakelijke abonnementen, met of zonder toestel.

Mobiel abonnement met toestel
Is het tijd voor een nieuw telefoonabonnement en toestel? Kom langs bij iFixPoint in Groenlo. We helpen je graag verschillende abonnementen en toestellen te vergelijken en geven je graag persoonlijk advies. Kies een abonnement en toestel dat past bij jouw mobiele gebruik.

iFixPoint – onafhankelijke telefoniewinkel in de Achterhoek

Bij iFixPoint zijn we op de hoogte van de nieuwste mobiele abonnementen, de nieuwste BKR-regelgeving en hebben we een divers assortiment aan Smartphones. We zijn onafhankelijk en objectief. Jouw mobiele gebruik staat bij ons centraal en helpen je graag een abonnement te kiezen dat bij je past.
Ben je op zoek naar een nieuw toestel, een telefoonverzekering of mobiele accessoires? Is je telefoon, tablet of MacBook stuk en wil je deze snel en vakkundig laten repareren? Neem contact met ons op of kom langs bij iFixPoint in Groenlo.

Wil je een nieuw mobiel abonnement afsluiten? Laat een bericht achter of kom bij ons langs in de winkel. We helpen je graag!

Ik heb toch nog een vraag

Op 2 maart verhuist iFixpoint Telecom naar een nieuwe locatie, te weten ’t Boske 11 in Aalten. U kunt uiteraard met uw telefoons, tablets en computers bij ons terecht.

Voortaan zijn wij op werkdagen aanwezig tussen 13 en 17 uur of op eventueel op afspraak.

Ik heb besloten om mijn passie voor de sportschool ( daarover later meer ) te combineren met de telecom winkel vanaf één locatie. De nieuwe locatie bevindt zich daarom in het gebouw van Rob’s Sports in Aalten.

Wij hopen u als trouwe of nieuwe klant natuurlijk te verwelkomen voor onze reparatiediensten, passende abonnementen of aanschaf van nieuwe of refurbished telefoons.