iPad Air 2 reparatie: lees hier alles over een iPad Air 2 reparatie

Uw iPad Air 2 is voor u natuurlijk onmisbaar. Waar moet u anders uw favoriete serie op kijken of uw bankzaken mee regelen? Een onmisbaar stukje technologie waar we steeds verder aan gehecht raken. Op het moment dat de iPad niet meer naar behoren werkt, is dat natuurlijk altijd vervelend. Een barst in het scherm, een niet werkende speaker of een probleem met opladen; iFIXpoint biedt u een iPad Air 2 reparatie tegen een scherpe prijs.In het onderstaande overzicht zijn de meest voorkomende iPad Air 2 reparaties opgenomen inclusief de reparatie prijs en tijd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Staat het defect aan uw iPad Air 2 er niet tussen? Neem dan even contact op. Er is bijna altijd een reparatie mogelijk! Mocht blijken dat uw iPad Air 2 toch niet te repareren is? Dan betaalt u niets. No cure, no pay.

Scherm reparatie

259

Reparatietijd circa 1 dag

Behuizing vervangen

200

Reparatietijd circa 3 dagen

Accu vervangen

80

Reparatietijd circa 1 dag

Overige reparaties

60

Reparatietijd afhankelijk van defect
[/vc_column][/vc_row]

iPad Air 2 scherm reparatie

Het scherm van uw iPad moet natuurlijkwel in goede staat zijn voor een perfect en strak beeld. Heeft u lelijke krassen op het scherm of een flinke barst na een val, dan kunnen we bij iFIXpoint een iPad Air 2 scherm reparatie uitvoeren. Na deze reparatie ziet uw scherm er weer als nieuw uit en kan uw iPad weer een lange tijd mee.

iPad Air 2 behuizing vervangen

De iPad Air 2 is op zich natuurlijk al een kunstwerk. Een mooie vormgeving en strakke afwerking kenmerken de tweede generatie iPad Air. Na verloop van tijd kunnen er echter gebruikerssporen, krassen en deuken ontstaan door bijvoorbeeld een val. Eeuwig zonde natuurlijk. Heeft de behuizing van uw iPad Air flink wat gebruikerssporen? Laat dan uw iPad Air 2 behuizing vervangen voor €200,-. Dan heeft u weer een iPad als nieuw waar u ook mee op school, het werk of een afspraak kunt verschijnen. Maak vandaag nog een afspraak of stel een vraag over de reparatie via de geboden contactmogelijkheden onderaan de pagina.

iPad Air 2 accu vervangen

Is na korte tijd uw iPad Air 2 gebruiken de accu alweer leeg? Of wil de iPad helemaal niet meer opladen? Dan kunt u bij iFIXpoint de accu van uw iPad Air 2 laten vervangen.

iPad Air 2 overige reparaties

Een defecte homebutton, volumeknoppen, speaker, camera, trilfunctie; er zijn helaas genoeg onderdelen in een iPad die het kunnen begeven. Gelukkig is er vrijwel altijd een iPad Air 2 reparatie mogelijk. Wordt het defect aan uw iPad Air 2 dus niet in het overzicht genoemd? Geen zorgen. Stuurt u gewoon even een berichtje via de geboden contactmogelijkheden onderaan de pagina en we laten u zo snel mogelijk weten of uw iPad Air 2 te repareren is en wat de reparatie kosten zijn.