iPad 4 reparatie nodig? Vind hier alle informatie over een iPad 4 reparatie.

Uw iPad gebruikt u natuurlijk voor van alles en wordt vaak zowel binnenhuis als op reis, werk of school gebruikt. Een iPad krijgt dus veel te voortduren en kan na verloop van tijd gebreken vertonen. Of dat nou door eigen toedoen is of niet, het is altijd vervelend als uw iPad niet goed meer werkt. Daarom biedt iFIXpoint een iPad 4 reparatie, zodat u weer volop gebruik kunt maken van alle functionaliteiten. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende iPad 4 reparaties.Blijf niet rondlopen met een defect aan uw iPad en maak direct een afspraak. Ook voor vragen over de reparatie kunt u gewoon contact opnemen via de mogelijkheden onderaan de pagina. Blijkt uw iPad toch niet meer te repareren? Dan betaalt u niets. No cure, no pay.

Glas reparatie

100

Reparatietijd circa 1 dag

Behuizing vervangen

150

Reparatietijd circa 3 dagen

Accu vervangen

80

Reparatietijd circa 1 dag

Overige reparaties

60

Reparatietijd afhankelijk van defect
[/vc_column][/vc_row]

iPad 4 reparatie glas

Heeft u iPad een duik gemaakt en is het glas gebarsten. Laat uw iPad 4 beeldscherm vervangen. Zo’n dikke barst of lelijke krassen is natuurlijk niet fijn kijken. Voor €120,- heeft u al een gloednieuw scherm op uw iPad voor nog vele uren gebruiksplezier.

iPad 4 behuizing vervangen

Uw iPad komt op veel plekken en wordt dus op veel plekken neergelegd. Met een beetje pech laat u hem van de bank of tafel vallen, met als gevolg een lelijke kras of deuk in de behuizing van uw iPad 4. Bij iFIXpoint kunt u daarom uw iPad 4 achterkant laten vervangen. De reparatie kost €150,- waarna uw iPad 4 er binnen enkele dagen weer als nieuw uit ziet.

iPad 4 accu vervangen

Uw iPad 4 draait elke dag natuurlijk heel wat uren mee en wordt regelmatig opgeladen. Na verloop van tijd en het vaak opladen van de iPad, wordt de accu zwakker. Hij kan er zelfs helemaal mee stoppen. Gelukkig vervangt iFIXpoint uw iPad 4 accu, zodat u zo snel mogelijk weer optimaal gebruik maakt van uw iPad. Vaak kan deze reparatie binnen een dag uitgevoerd worden.

iPad 4 overige reparaties

Staat het defect aan uw iPad 4 niet in bovenstaande lijstje? Dan is een reparatie toch bijna altijd wel mogelijk. Dit zijn namelijk de meest voorkomende reparaties. Ook als u bijvoorbeeld uw laadconnector kapot heeft of wanneer de homeknop niet meer werkt, is uw iPad 4 vaak te repareren. Neem gewoon even contact op via onderstaande mogelijkheden. Weet u zo snel mogelijk of het te repareren is en welke reparatiekosten hieraan verbonden zijn.

iPad 4 reparatie verzekerd?

Is de schade aan uw iPad 4 binnenshuis ontstaan? Dan is de iPad 4 reparatie in veel gevallen verzekerd door uw inboedelverzekering. Lees hier meer over de dekking van een reparatie door uw verzekeraar.