Samsung telefoon reparatie nodig? Kies hieronder uw type Samsung telefoon, bekijk de prijzen van reparaties en maak direct een afspraak!

Uw telefoon gebruikt u voor ontelbaar doeleinden, dus als er iets niet werkt aan het toestel is dat natuurlijk erg vervelend. Daarom biedt iFIXpoint Samsung telefoon reparaties voor vrijwel alle type Samsung telefoons. Wanneer u hieronder uw type Samsung telefoon aanklikt, gaat u naar de pagina met reparatieprijzen en kunt u direct een afspraak maken voor de reparatie van uw Samsung telefoon:


Kies hier uw type Samsung:

Galaxy A3 Galaxy A5 Galaxy A7 Galaxy Ace 2  Galaxy Ace 3  Galaxy Ace 4  Galaxy Alpha  Galaxy core  Galaxy core 2  Galaxy mega  Galaxy nexus  Galaxy note  Galaxy note 2  Galaxy note 3  Galaxy note 4  Galaxy S advance  Galaxy S duos  Galaxy s2  Galaxy s3  Galaxy s3 mini  Galaxy s4  Galaxy s4 mini  Galaxy s5  Galaxy s5 mini  Galaxy s6  Galaxy s6 edge

 

Samsung telefoon scherm reparatie

Uw Samsung telefoon wordt natuurlijk veel gebruikt; of het nou gaat om het checken van Facebook, het regelen van bankzaken of het spelen van games. U bent daarom natuurlijk erg voorzichtig met uw telefoon. Echter kan 1 keer laten vallen al genoeg zijn voor een lelijke kras of zelfs een dikke barst in uw scherm. Bent u de pechvogel die dit is overkomen? Dan helpt iFIXpoint u graag en snel verder bij de scherm reparatie van uw Samsung telefoon. Vaak kunnen we binnen 30 minuten het scherm van uw Samsung telefoon vervangen. Kunt u binnen no-time weer gebruik maken van uw telefoon!

Samsung telefoon achterkant vervangen

Lelijke krassen of deuken in de achterkant van uw Samsung telefoon zijn natuurlijk vervelend en ontsieren uw telefoon. Blijf niet langer tegen die krassen aan kijken, maar laat de achterkant van uw Samsung telefoon vervangen. Bij iFIXpoint wordt de achterkant van uw toestel snel en tegen een scherpe prijs vervangen. Klik voor de prijzen en het maken van een afspraak hierboven op uw type Samsung telefoon.

Samsung telefoon waterschade behandelen

Van vochtige ruimtes als de badkamer en de sauna tot een doorweekte broek van een regenbui; waterschade aan uw Samsung telefoon kan sneller ontstaan dan u denkt. Bent u de pechvogel en heeft uw Samsung telefoon waterschade opgelopen? Bij iFIXpoint laat u waterschade aan uw telefoon behandelen. Gemiddeld duurt de reparatie 3 dagen. Voor de prijzen van het behandelen van waterschade klikt u hierboven op uw type Samsung. Hier kunt u direct een afspraak maken, zodat u weer snel aan de slag kunt met uw Samsung!

Samsung telefoon accu vervangen

Ook de accu is een onderdeel in uw telefoon dat na verloop van tijd slechter wordt. Bij veel gebruik (en dus veel opladen), wordt de accu van uw Samsung steeds slechter en gaat hij steeds minder lang mee. Uiteindelijk kan de accu er zelfs mee ophouden en is de telefoon geheel onbruikbaar. Laat daarom snel en tegen een scherpe de accu van uw Samsung telefoon vervangen. Kunt u weer zorgeloos genieten van muziek en filmpjes zonder constant een lege accu.

Overige reparaties aan uw Samsung telefoon

Bovenstaande reparaties zijn de meest voorkomende reparaties bij een Samsung telefoon. Echter zitten er natuurlijk veel meer onderdelen in uw toestel, die ook kapot kunnen gaan. Vaak is dit gewoon te repareren. Staat uw defect er dus niet tussen? Stuur ons gewoon even een berichtje met het defect dat uw Samsung heeft. Laten wij u zo snel mogelijk weten of uw Samsung te repareren is en hoeveel de reparatie gaat kosten.

Samsung telefoonreparatie servicepunt

Komt u niet uit Groenlo? Dan biedt het servicepunt van iFIXpoint misschien de uitkomst voor de reparatie van uw Samsung telefoon. We maken namelijk gebruik van servicepunten waar u uw telefoon langs kunt brengen. Dit is bij 1 van de filialen van Bike Totaal Hofstede in Borculo, Ruurlo, Beltrum of Groenlo. Uw telefoon wordt dezelfde dag nog naar iFIXpoint gebracht, zodat u zo snel mogelijk uw toestel weer terug hebt. Een Samsung telefoon reparatie in de Achterhoek is dus vaak dichterbij dan u denkt. Ook als u uit Winterswijk, Lichtenvoorde of omliggende plaatsen komt, is een reparatie van uw toestel altijd in de buurt. Lees hier meer over de servicepunten in de Achterhoek.

Samsung telefoon reparatie verzekerd?

Is uw Samsung beschadigd of defect geraakt binnenshuis? Vaak is de reparatie van uw Samsung telefoon dan gewoon verzekerd onder de inboedelverzekering. Lees hier meer over de dekking van een telefoonreparatie.