iPhone reparatie nodig? Kies hieronder uw type iPhone, bekijk de prijzen van iPhone reparaties en maak direct een afspraak!

We begrijpen dat uw iPhone ontzettend belangrijk is in uw dagelijks leven. Denk er namelijk maar eens bij na voor hoeveel dingen u uw iPhone wel niet raadpleegt op een dag. Helemaal vervelend dus als uw iPhone kapot is. Gelukkig bent u bij iFIXpoint aan het juiste adres voor een snelle reparatie van uw iPhone met de beste service. Voor het bekijken van iPhone reparatie prijzen kiest u hieronder het type iPhone. Hier vindt u vervolgens alle iPhone reparaties, de reparatie prijzen en kunt u direct een afspraak maken of eerst een vraag stellen.

Kies hier uw type iPhone:

iPhone 4        iPhone 4S        iPhone 5        iPhone 5C        iPhone 5S        iPhone 6        iPhone 6 plus         iPhone 6S         iPhone 6s plus

 

iPhone scherm reparatie

Het laten vallen van een iPhone gaat vaak goed, maar af en toe gaat het net mis, met een dikke barst in het scherm of een lelijke kras als gevolg. Erg zonde. Om uw iPhone zo snel mogelijk weer in topconditie te hebben, biedt iFIXpoint een iPhone scherm reparatie. De reparatietijd van een scherm vervangen is vaak maar 20 minuten. Zo weet u zeker dat u uw iPhone niet lang hoeft te missen. Benieuwd wat een iPhone scherm vervangen kost? Kies dan uw type iPhone uit bovenstaande lijst.

iPhone achterkant vervangen

Door het intensieve gebruik komt u iPhone met veel in aanraking. Na verloop van tijd kunnen er dus lelijke krassen of deuken in de behuizing van uw iPhone onstaan. Eeuwig zonde van zo’n mooi toestel en natuurlijk ook flink waarde verminderend. Daarom daarom bij iFIXpoint uw iPhone behuizing vervangen. Tegen een scherpe prijs heeft u dan weer een mooi toestel, zonder die lelijke krassen of deuken. Een actuele prijs voor een iPhone achterkant vervangen? Kies hierboven uw type iPhone.

iPhone wifi reparatie

Uw iPhone wifi werkt niet meer? Filmpjes kijken, muziek streamen, het laatste nieuws checken; het kost allemaal veel MB’s. Het gebruik van wifi is dus vaak noodzakelijk om aan het eind van de maand niet geconfronteerd te worden met een torenhoge rekening. Het hoeft niet altijd zo te zijn dat de iPhone defect is. Het kan ook aan de instellingen liggen, dus zorg er eerst voor dat u dit checkt. Heeft u alles al geprobeerd en de netwerkinstellingen ook al hersteld? Dan kan het zijn dat de wifichip op het moederbord kapot is. In dat geval kunt u bij iFIXpoint de wifi op uw iPhone laten repareren. Een dikke rekening omdat u onbedoeld alle filmpjes vanuit uw databundel bekeek, daar zit niemand op te wachten!

iPhone Accu vervangen

Het luisteren van uw favoriete muziek, het bekijken van filmpjes of op de hoogte blijven van het laatste nieuws; u gebruikt uw iPhone op zo’n dag vaak meer dan u denkt. Het is dus ook niet verwonderlijk dat de accu van uw iPhone na verloop van tijd steeds sneller leeg is. Daarnaast kan het ook voorkomen dat uw iPhone helemaal niet meer aan gaat door een kapotte accu. Is dit bij u het geval? Maak dan gauw een afspraak voor het vervangen van uw iPhone accu. De reparatietijd van een iPhone accu vervangen is vaak maar 10 minuten. U bent dus nooit lang uw iPhone kwijt. Voor de actuele prijzen kiest u in bovenstaande overzicht uw type iPhone.

iPhone overige reparaties

Het kan zijn dat het defect aan uw iPhone hier niet bij staat. Dit zijn echter de meest voorkomende reparaties. Andere defecten aan uw iPhone zijn vaak ook gewoon te repareren. Stuur even een berichtje via de contactmogelijkheden onderin de pagina. Laten we u zo snel mogelijk weten of we de iPhone reparatie kunnen uitvoeren en wat de reparatie kost.

iPhone reparatie verzekerd?

Is de schade aan uw iPhone ontstaan binnenshuis? Dan is de iPhone reparatie vaak verzekerd via uw inboedelverzekering. Lees hier meer over de dekking voor een iPhone reparatie door uw verzekering.