[/vc_row]

iPhone 6S reparatie: Lees hier meer over een iPhone 6S reparatie, de kosten en maak een afspraak.

Uw iPhone 6S is u natuurlijk veel waard en als het toestel niet goed werkt is het dan ook erg vervelend. U heeft uw iPhone namelijk dagelijks voor veel doeleinden nodig. Of u nou uw favoriete serie kijkt, muziek luistert of de verkeersdrukte checkt voor u naar huis rijdt; het is een onmisbaar apparaat geworden. Daarom bieden we bij iFIXpoint de beste service voor uw iPhone. We bieden iPhone 6S reparaties voor bijna alle defecten aan uw toestel. Heeft u nog vragen over de reparatie van uw iPhone 6S? Neem gerust contact op via de geboden contactmogelijkheden onderaan de pagina. We helpen u graag verder!

Scherm vervangen

229

Reparatietijd circa 20 minuten

Behuizing vervangen

199

Reparatietijd circa 45 minuten

Accu vervangen

49

Reparatietijd circa 10 minuten

Overige reparaties

50

Reparatietijd circa 20 minuten

iPhone 6S scherm vervangen

Heeft uw iPhone 6S een duik gemaakt en is het toestel nu lastig te bedienen door een dikke barst of werkt het display niet meer naar behoren? Maak dan direct een afspraak voor het vervangen van het scherm van uw iPhone 6S. Vaak kunnen we in 20 minuten het scherm van uw iPhone 6S vervangen. We streven er namelijk naar om de doorlooptijd van de reparatie zo kort mogelijk te houden. Wij kunnen namelijk zelf ook niet zonder!

iPhone 6S behuizing vervangen

Lelijke krassen en deuken of scheuren in uw iPhone kunnen uw toestel flink ontsieren. Bij iFIXpoint kunt u daarom de behuizing van uw iPhone 6S laten vervangen. Dit houdt in dat de volledige behuizing wordt vervangen inclusief de knoppen. De kosten voor het vervangen van de behuizing bedragen €199,-. Bent u binnen korte tijd weer van die lelijke krassen op uw iPhone 6S af.

iPhone 6S accu vervangen

Een slechte accu door langdurig gebruik is een veelvoorkomend probleem bij telefoons. Blijf niet langer rondlopen met een accu die na een half dag muziek luisteren alweer leeg is. Na veel opladen kan de iPhone 6S accu er zelfs mee ophouden. Hartstikke storend, omdat u natuurlijk gewoon de hele dag gebruik wilt kunnen maken van uw iPhone. Laat daarom uw iPhone 6S accu vervangen bij iFIXpoint.

iPhone 6S overige reparaties

In bovenstaande schema zijn de meest voorkomende iPhone 6S reparaties genoemd. Natuurlijk zijn er echter nog meer reparaties aan uw iPhone mogelijk. Zo zijn de connector, home-knop, aan/uit knop, speaker, camera of flitser ook vaker voorkomende defecten die wij voor u kunnen repareren. Neemt u gewoon even contact op via onderstaande mogelijkheden. Laten we u zo snel mogelijk weten wat de kosten zijn voor de iPhone 6S reparatie. Ook bij andere vragen helpen we u graag verder!

iPhone 6S reparatie verzekerd?

Vaak wordt er niet aan gedacht, maar wanneer schade aan uw iPhone 6S binnenshuis is ontstaan, bestaat er de mogelijkheid dat de reparatie wordt gedekt door uw inboedelverzekering. Lees hier meer over de dekking door uw verzekeraar.