Je iPhone 6 laten repareren? Vind hier alle informatie over iPhone 6 reparaties.

Je iPhone 6 kapot? Hartstikke vervelend natuurlijk. Gelukkig kunnen we bijna altijd je iPhone 6 repareren. Zo maak jij binnen no-time weer gebruik van je telefoon. We snappen namelijk dat je zo snel mogelijk weer van je iPhone gebruik wilt maken. We streven er daarom naar om je toestel binnen 24 uur gerepareerd en gebruiksklaar te hebben. En mocht het voorkomen dat je telefoon niet meer te repareren is, dan betaal je ook niets. No cure, no pay.Hieronder vind je een overzicht met veelvoorkomende iPhone 6 reparaties en de reparatiekosten. Heb je vragen over een iPhone 6 reparatie of wil je een afspraak maken? Kijk dan onderaan deze pagina voor het maken van een afspraak via WhatsApp of Facebook.

Scherm vervangen

129

Reparatietijd circa 20 minuten

Behuizing vervangen

149

Reparatietijd circa 45 minuten

Accu vervangen

49

Reparatietijd circa 10 minuten

Overige reparaties

40

Reparatietijd circa 20 minuten

iPhone 6 Scherm vervangen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Je iPhone laten vallen en nu zo\’n lelijke barst in je scherm of heb je een scherm vol met krassen? Laat het scherm van je iPhone 6 vervangen bij iFixpoint. Voor €129,- heb jij weer een gloednieuw scherm op je toestel. Binnen 20 minuten hebben wij het scherm van je iPhone 6 vervangen. Blijf niet rondlopen met die lelijke krassen en barsten en zorg dat je iPhone 6 er weer uitziet als nieuw. Ondervind je andere problemen met het scherm van je iPhone 6? Neem ook gewoon even contact op. Kijken wij hoe we je iPhone 6 repareren.

iPhone 6 Behuizing vervangen

De iPhone 6 en iPhone\’s in het algemeen staan natuurlijk bekend om het mooie, strakke design. Door dagelijks gebruik kunnen echter lelijke krassen of deuken ontstaan. De behuizing van je iPhone 6 is in feite het hele omhulsel zonder het scherm aan de voorkant. Voor €149,- laat je de behuizing van je iPhone 6 vervangen. Een iPhone 6 behuizing vervangen kost slechts 45 minuten. Je bent dus binnen no-time weer bereikbaar!

iPhone 6 Accu vervangen

De accu van je iPhone 6 kapot? Of gaat de accu steeds minder lang mee? Je maakt natuurlijk ontzettend veel gebruik van je telefoon. Wanneer een iPhone 6 ouder wordt en vaak wordt opgeladen, neemt de capaciteit van de accu verder af of kan hij zelfs kapot gaan. Laat een kapotte iphone 6 accu vervangen bij iFIXpoint voor slechts €49,-. Ook als na een halve dag de accu van je iPhone 6 alweer leeg is, is het aan te raden om de accu te vervangen. Zo kan je iPhone er weer een tijdje tegenaan en luister jij je favoriete muziek zonder dat de telefoon binnen enkele uren weer leeg is.

 iPhone 6 Overige reparaties

Er zijn natuurlijk veel meer onderdelen aan je telefoon die het kunnen begeven. Staat het defect aan jouw iPhone 6 hier niet tussen? Neem gewoon even contact op door een berichtje te sturen. Ik laat je zo snel mogelijk weten hoe we je iPhone 6 repareren en wat het kost!

[/vc_row]