iPhone 5S reparatie: Lees hier alles over een iPhone 5S reparatie.

Uw iPhone 5S laten vallen? Of andere defecten aan uw iPhone waardoor u er niet meer optimaal van gebruik kunt maken? Tegen een scherpe prijs is uw iPhone zo snel mogelijk gerepareerd. Loop dus niet te lang door met een slecht werkende telefoon, maar laat uw iPhone 5S repareren bij iFIXpoint.In onderstaande overzicht vindt u de prijzen voor de meest voorkomende iPhone 5S reparaties. Staat het defect aan uw iPhone 5S er niet tussen? In de meeste gevallen kan het gewoon gerepareerd worden. Neem even contact met ons op via de contactmogelijkheden onderaan de pagina. We laten u dan zo snel mogelijk weten of het te repareren is en wat de reparatieprijs is. En mocht nou blijken dat uw iPhone 5S niet te repareren is? Dan betaalt u niets. No cure, no pay.

Scherm vervangen

89

Reparatietijd circa 20 minuten

Behuizing vervangen

99

Reparatietijd circa 45 minuten

Accu vervangen

39

Reparatietijd circa 10 minuten

Overige reparaties

40

Reparatietijd circa 20 minuten
[/vc_column][/vc_row]

iPhone 5S scherm vervangen

Uw iPhone 5S laten vallen met als gevolg een kras of barst in uw scherm? Uw iPhone 5S scherm vervangen kan bij iFIXpoint al voor €89,-. Vaak duurt het scherm vervangen slechts 20 minuten. U bent uw iPhone 5S dus nooit onnodig lang kwijt. We snappen namelijk hoe belangrijk uw telefoon is in het dagelijks leven.

iPhone 5S behuizing vervangen

Het is een welbekend probleem dat de iPhone 5S achterkant snel kan krassen. Zelfs met wat stof achter de cover kunnen al kleine beschadigingen ontstaan. Zonde van zo’n mooie telefoon. Daarom kunt u bij iFIXpoint de behuizing van uw iPhone 5S laten vervangen. Voor €99,- bent u van die lelijke krassen en deuken af.

iPhone 5S accu vervangen

Voor €39,- heeft u al een nieuwe accu in uw iPhone 5S zitten. Met een reparatietijd van ongeveer 10 minuten maakt u weer snel gebruik van uw iPhone, zonder een hele korte accuduur of zelfs een kapotte accu.

iPhone 5S overige reparaties

Er zitten natuurlijk veel meer onderdelen aan uw iPhone 5S dan bovenstaande reparaties. Dit zijn slechts de meest voorkomende reparaties die wij doen. Een ander defect is in de meeste gevallen ook gewoon te repareren. U kunt gewoon een berichtje sturen via WhatsApp of Facebook. Dan weet u zo snel mogelijk of een reparatie mogelijk is en welke kosten verbonden zijn aan de reparatie.

iPhone 5s reparatie verzekerd?

Voordat u zelf opdraait voor de kosten, is het altijd goed om even te checken of de reparatie niet onder uw verzekering valt. Schade aan uw iPhone 5S die is ontstaan binnenshuis, valt in veel gevallen onder uw inboedelverzekering. Lees hier meer over de dekking door uw verzekering.