Samsung Galaxy S5 reparatie: lees hier alles over een Samsung Galaxy S5 reparatie

Een defect aan uw Samsung Galaxy S5 is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig is er vrijwel altijd een reparatie mogelijk voor uw S5. Of het nou gaat om een glas reparatie, een kapotte camera, waterschade of een beschadigde behuizing. In de meeste gevallen kunnen wij uw Galaxy S5 gewoon repareren!We houden van duidelijk en gemak. Daarom vindt u in onderstaande overzicht de reparatie kosten van de meest voorkomende defecten aan uw Galaxy S5. Staat het defect aan uw Galaxy S5 er nou niet tussen? Dan kunt u eenvoudig even een berichtje sturen via WhatsApp of Facebook. In no-time weet u of een reparatie mogelijk is en wat de kosten zijn. Mocht uw Galaxy S5 niet meer te repareren zijn? Dan betaalt u ook niets. No cure, no pay. Wel zo eerlijk, toch?

Scherm vervangen

169

Reparatietijd circa 1 dag

Achterkant vervangen

25

Reparatietijd circa 10 minuten

Accu vervangen

30

Reparatietijd circa 10 minuten

Overige reparaties

150

Reparatietijd afhankelijk van defect
[/vc_column][/vc_row]

Galaxy S5 scherm kapot?

Is het scherm van uw Samsung Galaxy S5 kapot na een ongelukkige val? Vaak is uw telefoon minder goed te besturen, valt het display uit of is het gewoonweg minder fijn naar uw scherm kijken met een kapotte display. Laat het scherm van uw Samsung S5 maken bij iFIXpoint. De kosten voor het scherm vervangen van uw S5 kost bij iFIXpoint 159,- en duurt vaak slechts een dag. U hoeft dus nooit lang zonder uw telefoon.

Galaxy S5 achterkant beschadigd?

Lelijke krassen of scheuren in de achterkant van uw Galaxy S5 kunnen erg storend zijn. Voor een zeer scherpe prijs kunnen wij daarom de achterkant van uw Galaxy S5 vervangen. Voor €25,- zit binnen zeer korte tijd een nieuwe achterkant op uw toestel en kunt u er weer een lange tijd mee vooruit. Voor die prijs kunt u toch niet rond blijven lopen met die beschadigingen? Maak nog snel een afspraak en maak uw Galaxy S5 weer helemaal in orde.

Een slechte of kapotte Galaxy S5 accu?

Toen u uw Galaxy S5 kocht kon u natuurlijk de hele dag door Facebook scrollen, muziek luisteren en bellen. Naar mate de telefoon ouder wordt en ook vaak is opgeladen, wordt de accu zwakker en kan er uiteindelijk zelfs mee stoppen. Heeft uw Galaxy S5 een slechte of kapotte accu? Laat de accu vervangen bij iFIXpoint. Voor €30,- plaatsen wij een nieuwe accu in uw S5, zodat uw telefoon weer de nodige uurtjes mee gaat zonder opladen. Het vervangen van de accu kan erg snel, dus u zit nooit lang zonder uw telefoon.

Andere defecten aan uw Galaxy S5?

Zo zijn er nog een heel aantal onderdelen die defect kunnen raken aan uw telefoon. Staat het defect aan uw Galaxy S5 hier dus niet tussen? Geen paniek. Vaak is er een reparatie mogelijk om het defect aan uw Galaxy S5 te repareren. Loop dus niet te lang rond met de irritatie van een slecht werkend toestel, maar stuur een berichtje via de geboden contactmogelijkheden onderaan de pagina. We helpen u graag en snel verder.

Is mijn telefoon verzekerd onder de inboedelverzekering?

Een terechte vraag die vaak gesteld wordt. Wanneer schade aan uw Samsung Galaxy S5 namelijk in huis is ontstaan, bestaat er de mogelijkheid dat de kosten van de reparatie van de S5 worden gedekt door uw verzekeraar. Lees hier meer.