Galaxy A5 reparatie: laat uw Samsung Galaxy A5 repareren bij iFIXpoint!

Heeft u een defect aan uw Samsung Galaxy A5 en wilt u uw telefoon zo snel mogelijk gemaakt hebben? Dan bent u bij iFIXpoint aan het juiste adres. Wij snappen namelijk dat u uw telefoon niet te lang kan missen en streven er dus naar om uw telefoon zo snel mogelijk te repareren.Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende Samsung Galaxy A5 reparaties. Zo weet u direct wat de reparatie kosten zijn en wat de doorlooptijd van de reparatie is. Ook als uw defect hier niet tussen staat, is er bijna altijd een mogelijkheid. Neemt u gewoon even contact op via de contactmogelijkheden onderaan de pagina. Weet u binnen no-time of een reparatie mogelijk en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Scherm vervangen

179

Reparatietijd circa 1 dag

Behuizing vervangen

125

Reparatietijd circa 1 dag

Accu vervangen

130

Reparatietijd circa 1 dag

Overige reparaties

50

Reparatietijd afhankelijk van defect
[/vc_column][/vc_row]

Galaxy A5 scherm vervangen

Het scherm van uw Galaxy A5 laten vervangen? Bij iFIXpoint laat u voor €99,- een volledig nieuw scherm plaatsen op uw A5. Vervelende krassen of een flinke barst kunnen de werking van uw telefoon flink verminderen of zelfs onbruikbaar maken. Wacht daarom niet te lang en laat het scherm vervangen. Het scherm van uw Galaxy A5 kan vaak binnen een dag vervangen worden, dus u hoeft nooit lang zonder uw toestel.

Galaxy A5 behuizing vervangen

Ook de behuizing van uw Galaxy A5 krijgt flink wat te voorduren bij intensief gebruik. Na verloop van tijd ontstaan krassen of deuken in de behuizing. Gelukkig kunt u de behuizing laten vervangen. Voor €125,- vervangt iFIXpoint uw behuizing en is uw telefoon weer als nieuw.

Galaxy A5 Accu vervangen

Wordt de accu van uw Galaxy A5 steeds zwakker of laadt hij zelfs niet meer op? Neem dan gauw contact op die de contactmogelijkheden onderin de pagina. Zorgen wij ervoor dat uw Galaxy A5 Accu wordt vervangen.

Overige Galaxy A5 reparaties

Natuurlijk zijn er nog meer onderdelen en knopjes die het kunnen begeven. Zo kunnen onder andere volumeknoppen, de camera of de trilfunctie het na verloop van tijd ook begeven. Wordt het defect aan uw Galaxy A5 niet genoemd? Neem dan contact met ons op. We laten u zo snel mogelijk weten of een Galaxy A5 reparatie mogelijk is en wat de reparatiekosten zijn.