Een tablet- of telefoon reparatie in de Achterhoek? Maak direct een afspraak voor een snelle en vakkundige reparatie in de buurt!

iFIXpoint is uw tablet en telefoonreparateur in de Achterhoek. Of het nou gaat om een iPhone reparatie of een Samsung tablet; iFIXpoint in Groenlo biedt een reparatie voor bijna alle gangbare modellen en merken. Wordt uw type of merk smartphone of tablet niet weergegeven op de website? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bijna ieder type en merk smartphone is te repareren. We geven hierbij eerst een prijsopgave. Hierna kunt u altijd nog beslissen of u het rendabel genoeg vindt om uw smartphone of tablet te laten repareren.

no cure, no pay

Daarnaast werken we met een ‘no cure, no pay‘ beleid. U betaalt dus niets als blijkt dat uw telefoon of tablet niet meer te repareren is. Dat vinden we namelijk wel zo eerlijk. Onderzoekskosten zijn dus ook altijd gratis.

Reparatie Servicepunten Achterhoek

Daarnaast werken we met verschillende servicepunten in de Achterhoek. Dit zijn de filialen van Bike Totaal Hofstede in Borculo, Ruurlo, Beltrum en Groenlo. Een tablet- of telefoon reparatie is in de Achterhoek dus altijd in de buurt. Ook als u uit omliggende plaatsen als Eibergen, Lochem, Winterswijk, Neede, Vorden, Aalten of Lichtenvoorde komt, is een reparatie altijd binnen bereik zonder lang reizen. Lees hier meer over de servicepunten in de Achterhoek.

Omdat we begrijpen dat u uw smartphone of tablet niet te lang wilt missen, streven we ernaar om uw telefoon of tablet binnen twee dagen weer gerepareerd en gebruiksklaar te hebben.

Heeft u vragen over een tablet- of telefoon reparatie? Via de contactmogelijkheden onderaan de pagina stuurt u eenvoudig een berichtje via WhatsApp of Facebook. We helpen u graag en snel verder met een tablet- of telefoon reparatie!

Daarnaast repareert iFIXpoint niet alleen. U kunt ook terecht voor een nieuw toestel of het simlockvrij maken van uw toestel.

Graag tot ziens, bij iFIXpoint!